Cena produktů s příznakem AKCE platí pouze do vyprodání skladové zásoby.

BrainMax Lauf Protein, nativní syrovátkový protein Schwarzwaldský dort, 1000 g

Kód: SB-17405/SCH
Novinka
Značka: BrainMax
999 Kč / ks 826 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení

Lahodná příchuť a perfektní složení Vás odpálí do vesmíru! LAUF PROTEIN! 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Výhody:

  • Získán šetrně z čerstvého mléka od volně se pasoucích krav krmených trávou.
  • Vyšší koncentrace aminokyselin (7 g BCAA na dávku).
  • Nejvyšší možná kvalita, čistota, stravitelnost a biodostupnost.
  • Aminokyseliny v neporušených vazbách pro lepší využitelnost v těle.
  • Vyšší koncentrace leucinu pro budování svalů.
  • Zachování imunoglobulinu a laktoferinu.
  • Syrovátka ve své přirozené přírodní podobě jako v mléku.
  • 26 g bílkovin na dávku.
  • Slazeno přírodním sladidlem stévií, která neškodí mikrobiomu.

Lahodná příchuť a perfektní složení Vás odpálí do vesmíru! LAUF PROTEIN! 
Lauf protein je složen z 50% z nativního koncentrátu a z 50% z nativního izolátu. V koncentrátu se nacházejí imunoglobuliny, laktoferin a další látky prospěšné pro náš organismus. Zatímco izolát zajišťuje vysoký obsah bílkovin. Spojením vznikl pro tělo velmi dobře využitelný protein, který je vhodný pro podporu zdraví a doplnění bílkovin z toho nejkvalitnějšího zdroje! Svou kvalitou, stravitelností a čistotou nemá konkurenci.

Nativní protein z mléka od volně se pasoucích krav 
Nedenaturovaný nativní syrovátkový protein je získáván za studena přímo z čerstvého kravského mléka od volně pasoucích se krav krmených trávou, které pochází z kontrolovaného evropského chovu. Oproti běžným proteinům prochází mléko pouze jednou šetrnou pasterizací (běžně se pasterizuje 2x). Proces mikrofiltrace probíhá při velmi nízké teplotě (do 10°C), při které si protein zachovává imunoglobuliny a enzymy. Je lépe stravitelný, dobře se vstřebává a hlavně má lepší využitelnost obsažených bílkovin. Díky šetrné a přímé metodě zpracování z čerstvého mléka nejsou porušeny vazby mezi aminokyselinami a celkově se v proteinu nachází vyšší koncentrace aminokyselin zejména proanabolického leucinu.

Rozdíl mezi nativním syrovátkovým proteinem a běžným “sýrovým” syrovátkovým proteinem
Nativní syrovátkový protein se vyrábí za studena přímo z čerstvého mléka od krav pasoucích se na pastvinách a krmených trávou. Zatímco “sýrový” syrovátkový protein se vyrábí ze sýru, přesněji řečeno z vedlejšího produktu vzniklého při výrobě sýru, syrovátky. Běžný syrovátkový protein je tedy oproti nativnímu proteinu více zpracovanou potravinou a při procesu výroby dochází k degradaci aminokyselin i prospěšných látek, neboť se nejdřív musí mléko pasterizovat zahřátím, poté se za vyšších teplot vyrábí sýr a v poslední fázi výroby ještě dochází k zahřívání syrovátky získané ze sýru, aby byl vyroben syrovátkový protein. Zatímco u nativního proteinu dochází pouze k jedné pasterizaci na začátku při výrobě mléka a poté se filtrací přímo z mléka šetrně za nízkých teplot získává nativní syrovátkový protein bez degradace křehkých vazeb mezi aminokyselinami. Výsledným produktem je pak protein mimořádně kvalitní, čistý a pro tělo velmi dobře vstřebatelný i stravitelný. Nativní protein se vyznačuje vyšší koncentrací aminokyselin (7 g BCAA na dávku) a tělu prospěšných látek (laktoferin, imunoglobulin). Nativní protein je kaviárem mezi proteiny. Studie ukazují, že nativní syrovátkový protein zvyšuje koncentraci aminokyselin v krvi více než běžný syrovátkový protein nebo mléko, což by mohlo zjednodušeně řečeno prodloužit čas pro budování svalů v těle

Šetrná výroba proteinu z nativní syrovátky
Jeden z důvodů, proč si nativní syrovátka vede tak dobře v obsahu a vstřebatelnosti bílkovin, je výrobní proces. U proteinu z nativní syrovátky dochází k pasterizaci pouze jednou, zatímco u syrovátkového proteinu dvakrát. Tím může dojít k denaturaci (znehodnocení) bílkovin a navíc výroba nativního syrovátkového proteinu probíhá procesem mikrofiltrace za studena (teplota do 10°C). Jednoduše řečeno lze říci, že výroba nativního syrovátkového proteinu je natolik šetrná, že si díky tomu protein zachová množství bílkovin i vyšší množství aminokyselin.

DIAAS - index kvality bílkovin
Nejen obsah bílkovin, ale také stravitelnost aminokyselin, je důležitý údaj, o který se zajímat. Nativní syrovátkový protein si v tomto hodnocení DIAAS (digestible indispensable amino acid score) vede skvěle. Jde o zhodnocení bílkovin na základě vstřebatelnosti a stravitelnosti aminokyselin. Jinými slovy o jak kvalitní bílkovinu z hlediska vstřebatelnosti v organismu se jedná. A nativní syrovátka obsazuje v hodnocení DIAAS přední příčky.

Nativní syrovátkový protein
Pod označením nativní protein si můžete představit výrobní proces, při kterém se oddělí syrovátka a mléko, aniž by předtím docházelo k oddělení za účelem výroby jiných produktů, jako jsou třeba sýry. Zatímco u jiných výrobních postupů jsou proteiny až na posledním místě, jak z mléka zpracovat skutečně vše, je nativní syrovátkový protein samostatný produkt, který jako první z mléka vzniká.

Nejkvalitnější druh proteinu na trhu
Narozdíl od běžné syrovátky je nativní protein získáván přímo z mléka za studena, čímž se násobí jeho stravitelnost a využitelnost bílkovin. Slovo “nativní” se pojí k procesu, při kterém se oddělí syrovátka a mléko, aniž by předtím docházelo k oddělení za účelem výroby jiných mléčných výrobků jako to je u běžných proteinů.

Balení: 1 kg

Příchuť: Schwarzwaldský dort

Dávkování:
Rozmíchejte 1 odměrku (35 g) s 200 ml vody nebo mléka. Protein můžete také přidat do snídaňové kaše nebo smoothie. S ohledem na denní příjem bílkovin, užívejte 1-3 dávky denně.

Výživové údaje:

Velikost dávky: 35 g (1 odměrka)
Balení obsahuje 28 dávek.
Na 100 g na 35 g
Energetická hodnota
1443 kJ / 345 kcal 
505 kJ / 121 kcal
Tuky
0,19 g
0,07 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
0,02 g
0,01 g
Sacharidy
12,94 g
4,53 g
- z toho cukry
7,84 g
2,75 g
Vláknina
1,70 g
0,60 g
Bílkoviny
73,42 g
25,70 g
Sůl 0,53 g 0,18 g
Podíl aminokyselin
Velikost dávky: 35 g (1 odměrka)
Balení obsahuje 28 dávek.
% na 35 g
Kyselina glutamová
15,55
4,38 g
Leucin
11,05
3,11 g
Kyselina asparagová
10,18 
2,86 g
Lysin
9,25 
2,61 g
Isoleucin
4,96
1,39 g
Valin
4,50 
1,26 g
Threonin
4,26
1,20 g
Alanin 4,08  1,15 g
Proline 4,08 1,15 g
Serin 3,86 1,09 g
Tyrosin 3,45 0,97 g
Fenylalanin 3,42 0,96 g
Cystein 2,78 0,78 g
Arginin 2,17 0,61 g
Methionin 2,02 0,56 g
Tryptofan 1,93 0,55 g
Histidin 1,87 0,53 g
Glycin 1,73 0,48 g

Složení:
(45 %) nativní syrovátkový proteinový koncentrát, (45 %) nativní syrovátkový proteinový izolát, zahušťovadlo: guma guar, emulgátor: slunečnicový lecitin, sladidlo: steviol-glykosidy, přírodní aroma s příchutí Schwarzwaldského dortu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Proteiny
Hmotnost: 1.1 kg
Alanin: 1,15 g
Arginin: 0,61 g
Bez laktózy: Ne
Cystein: 0,78 g
FenylAlanin: 0,96 g
Glycin: 0,48 g
Histidin: 0,53 g
Isoleucin: 1,39 g
Kyselina asparagová: 2,86 g
Kyselina glutamová: 4,38 g
Leucin: 3,11 g
Lysin: 2,61 g
Methionin: 0,56 g
Proline: 1,15 g
Serin: 1,09 g
Threonin: 1,20 g
Tryptofan: 0,55 g
Tyrosin: 0,97 g
Valin: 1,26 g
Vegan: Ne
Země výroby: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

 

 

BrainMax je český výrobce, specializující se na doplňky stravy prvotřídní kvality. Tato značka klade velký důraz na vysokou kvalitu a účinnost svých produktů.

V oblasti doplňků stravy se BrainMax zaměřuje na vědecky podložené metody a výběr těch nejkvalitnějších surovin. Cílem je maximalizovat jejich biologickou dostupnost a účinnost.

BrainMax nepoužívá žádná nepotřebná plnidla nebo škodlivé přísady, a to v žádných svých produktech. Nabízí kvalitní a efektivní doplňky stravy šetrné jak k lidskému tělu, tak k přírodě.

Proč BrainMax:

  • Vysoká kvalita a účinnost
  • Bez zbytečných chemických přísad
  • Suroviny pocházející z ekologického zemědělství

 

Produkty BrainMax naleznete v kategotii Doplňky stravy.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.